ΕΡΤ: Η επιστολή παραίτησης του Θαλασσινού -Τι αναφέρει για τις διαφωνίες με Κωστόπουλο - iefimerida.gr

ΕΡΤ: Η επιστολή παραίτησης του Θαλασσινού -Τι αναφέρει για τις διαφωνίες με Κωστόπουλο

Ο Γιώργος Θαλασσινός/Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Θαλασσινός κάνοντας λόγο για ουσιώδεις διαφωνίες με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Κωστόπουλο και όχι για «ασυμφωνία χαρακτήρων».

Με μία λιτή επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς, ο κ. Θαλασσινός ο ένας εκ των δύο στελεχών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τους οποίους ζητήθηκε χθες η παραίτηση, επισημαίνει ότι δεν του έγιναν γνωστοί οι λόγοι και διευκρινίζει ότι οι διαφωνίεςτου με τον Βασίλη Κωστόπουλο ήταν πολιτικές (ως προς το τι πρέπει να γίνει στην ΕΡΤ), διοικητικές, δεοντολογικές και ηθικές.

Η επιστολή παραίτησης

Προς Υπουργό ΨΠΤΕ

Προς Υφυπουργό ΨΠΤΕ

Αγαπητοί Υπουργοί

Στις 2.11.2018 μου ζητήθηκε από τον Υφυπουργό κ.Λευτέρη Κρέτσο η παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, χωρίς να μου εξηγηθούν οι λόγοι. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό στα ΜΜΕ από κύκλους του Υφυπουργού ότι «δεν κατάφερα να συνεργαστώ αρμονικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ».

Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι διαφωνίες μου με τον Βασίλη Κωστόπουλο ήταν πολιτικές (ως προς το τι πρέπει να γίνει στην ΕΡΤ), διοικητικές, δεοντολογικές και ηθικές. Δεν ήταν καθόλου «ασυμφωνία χαρακτήρων» ή εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.

Κατά τα άλλα, εννοείται ότι θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση σας και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας στην ΕΡΤ.

Γιώργος Θαλασσινός

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θαλασσινός ΕΡΤ παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ