Αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Ναυπλιώτου είναι η πιο τρανή απόδειξη της συγκλονιστικής ομοιότητάς της με την Κάλλας - iefimerida.gr

Αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Ναυπλιώτου είναι η πιο τρανή απόδειξη της συγκλονιστικής ομοιότητάς της με την Κάλλας

Η Μαρία Ναυπλιώτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαρία Κάλλας: μια ντίβα που θα ζει αιώνια στο σύμπαν της μουσικής κι έγινε σύμβολο.

Η παρουσία της και η δυνατή προσωπικότητά της έγιναν τα υλικά του μοναδικού κόσμου που έπλασε.

Στις 7 Νοεμβρίου, στο θέατρο «Μικρό Χορν» η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί την ντίβα της όπερας στην παράσταση «Master Class». Το θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally που βασίστησε στο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ‘70. Η Μαρία Ναυπλιώτου θέλοντας να δώσει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, δουλεύει εντατικά και με επιμέλεια προσεγγίζει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της Μαρίας Κάλλας.

Oι φωτογραφίες της Μαρίας Ναυπλιώτου -ως Μαρία Κάλλας- μας έχουν δώσει μια μικρή γεύση από την βαθιά προσέγγιση που έγινε από την ίδια στο ρόλο της. H ομοιότητά της με την ντίβα της όπερας είναι εμφανής. Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Ναυπλιώτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ίσως η πιο τρανή απόδειξη της συγκλονιστικής ομοιότητάς της με την Μαρία Κάλλας. Η αισθαντικότητα που πηγάζει από αυτή τη λήψη, τα υπέροχα χαρακτηριστικά της ηθοποιού, το βλέμμα και η εμφάνισή της ζωντάνεψε στα μάτια μας την Μαρία Κάλλας.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Ναυπλιώτου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Ναυπλιώτου MASTER CLASS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ