Ο ψευδός Μάικ Τάισον ανεβάζει θεατρικό μονόλογο στο Λας Βέγκας - iefimerida.gr

Ο ψευδός Μάικ Τάισον ανεβάζει θεατρικό μονόλογο στο Λας Βέγκας

Μάικ Τάισον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πάλαι ποτέ πρωταθλητής βαρέων βαρών δείχνει την πιο ευαίσθητη πλευρά του στα πλαίσια της παράστασης Mike Tyson, Undisputed Truth που ανεβάζει στο Hollywood Theatre του ξενοδοχείου MGM στο Λας Βέγκας, Γιατί ποιός δεν θα πλήρωνε για να δει ένα ψευδό να απαγγέλλει;

Όταν χάνεις 120.000.000 δολάρια, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να συνέβη στην περίπτωση του Ίρον Μάικ. Γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν τα είχαμε βγάλει ποτέ για να τα χάσουμε.

Εκείνος πάντως έχει αδυνατίσει (γύρω στα 30 κιλά), έχει γίνει πιστός οικογενειάρχης και λατρεύει κάθε πρωί να ξυπνάει και να ασχολείται με τα περιστέρια του.

Επειδή όμως το μεροκάματο κάπως πρέπει να βγαίνει, αναγκάζεται να εφευρίσκει τρόπους για να εκπορνεύει την ζωή του.

Ο τελευταίος είναι η θεατρική παράσταση Mike Tyson, Undisputed Truth που κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου στο Hollywood Theatre του μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου MGM στο Λας Βέγκας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δίωρο μονόλογο, διανθισμένο με μουσική και βίντεο, με τον Μάικ Τάισον να βγάζει στην φόρα τις πιο προσωπικές στιγμές του.

Από τον θάνατο της μητέρας του, την Κύρου ανάβασή του με στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή, την καταδίκη του για βιασμό και, τέλος, το θάνατο της κόρης του.

Όσον αφορά το τι αισθάνεται τώρα που είναι έτοιμος να ανέβει στην θεατρική σκηνή, ο Μάικ δηλώνει με ωμή ειλικρίνεια «Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις οτιδήποτε αν δεν πάρεις ρίσκα. Ακόμη και αν το ρίσκο είναι ο απόλυτος εξευτελισμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ