Ο «Μονομάχος» επιστρέφει -Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει το σίκουελ - iefimerida.gr

Ο «Μονομάχος» επιστρέφει -Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει το σίκουελ

Ο Ράσελ Κρόου ως «Μονομάχος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από συζητήσεις αρκετών χρόνων, ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου».

Σύμφωνα με το Variety, ο Σκοτ θα είναι παραγωγός και σκηνοθέτης. Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμους, στρατηγός του ρωμαϊκού στρατού, ο οποίος προδίδεται από τον αυτοκράτορα του και του οποίου η οικογένεια δολοφονείται άγρια. Τελικά αναγκάζεται να γίνει μονομάχος σχεδιάζοντας την εκδίκηση κατά του αυτοκράτορα.

Ο Μάξιμους στο τέλος της ταινίας πεθαίνει γι αυτό το σίκουελ επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Λούσιους, ο οποίος είναι γιος της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωσε η Κόνι Νίλσεν) και ανιψιός του Κόμοδου (Χοακίν Φίνιξ).

Ο «Μονομάχος» είχε κερδίσει το Οσκαρ καλύτερης ταινίας, ενώ και ο Κρόου είχε πάρει το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου, ενώ αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, καθώς τα έσοδα έφτασαν τα 460 εκατ. δολάρια.

Ο Σκοτ θα σκηνοθετήσει σε σενάριο του Πίτερ Κρεγκ (The Town, Hunger Games, Blood father και του επερχόμενου Top Gun Maverick). Η DreamWorks που είχε την παραγωγή στην πρώτη ταινία δεν θα ασχοληθεί με το νέο πρότζεκτ. Η Paramount και η Universal θα είναι τα δυο στούντιο που θα χρηματοδοτήσουν την ταινία.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονομάχος Ρίντλεϊ Σκοτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ