Ο Σπίρτζης μάρτυρας υπέρ Θύμιου Λυμπερόπουλου στη δίκη με το Beat - iefimerida.gr

Ο Σπίρτζης μάρτυρας υπέρ Θύμιου Λυμπερόπουλου στη δίκη με το Beat

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερ του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου θα καταθέσει την ερχόμενη Πέμπτη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στη δίκη της Beat περί φοροδιαφυγής.

Η Beat έχει καταθέσει αγωγή κατά του κυρίου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260 χιλιάδων ευρώ, μετά τις επανειλημμένες αναφορές του γνωστού συνδικαλιστή πως η εταιρεία έχει βρει τρόπους να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του κυρίου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Στο πλευρό του Θύμιου Λυμπερόπουλου την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, αναμένεται να βρεθεί ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Θάνος Βούρδας.

Διαβάστε περισσότερα στο Economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ beat Λυμπερόπουλος Σπίρτζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ