Πρωτοφανές: Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε δύο μέλη του Ρουβίκωνα -Για το «ντου» στην πρεσβεία της Αργεντινής - iefimerida.gr

Πρωτοφανές: Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε δύο μέλη του Ρουβίκωνα -Για το «ντου» στην πρεσβεία της Αργεντινής

Δύο συλλήψεις για την εισβολή Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συλλήψεις μετετράπησαν δύο από τις εννιά προσαγωγές για την εισβολή του Ρουβίκωνα, το πρωί της Παρασκευής στην πρεσβεία της Αργεντινής.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από τους 9 προσαχθέντες, συνελήφθησαν δύο άτομα. Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10:15 το πρωί της Παρασκευής 2.11.2018, δέκα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκονται τα γραφεία της πρεσβείας, χτύπησαν το κουδούνι και μόλις τους άνοιξαν μοίρασαν τρικάκια στους υπαλλήλους και κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι με συνθήματα συμπαράστασης «στον αγώνα του λαού της Αργεντινής».

Τα μέλη του Ρουβίκωνα διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο ενός αναρχικού στην Αργεντινή. Σε ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρονται στον Σαντιάγκο Μαλντονάντο.

Δείτε το βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα, όπως αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ