Η selfie του Καμμένου από την βραχονησίδα Σύρνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η selfie του Καμμένου από την βραχονησίδα Σύρνα [εικόνα]

Η selfie του Καμμένου από την βραχονησίδα Σύρνα -Φωτογραφία: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια selfie με φόντο το ελικόπτερο που απογειώνεται, μοιράστηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρέθηκε στην Αστυπάλαια και στη Σύρνα.

Κοντά στη Σύρνα είχε σημειωθεί το ναυάγιο του «Αθηνά» λίγο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι 8 τότε κάτοικοι του νησιού φιλοξένησαν και περιέθαλψαν τότε τους εκατοντάδες ναυαγούς.

Η selfie του Καμμένου από την βραχονησίδα Σύρνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύρνα σήμερα το πρωί .... pic.twitter.com/NaVYZbS9uI

Ο υπουργός Άμυνας που βρέθηκε την Παρασκευή στη Σύρνα, όπου σε ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τους νεκρούς το ναυάγιο, είχε την ευκαιρία να βουτήξει στο ναυάγιο αλλά και να φωτογραφηθεί με φόντο το ελικόπτερο που τον μετέφερε.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα της ΚΦ ΑΗΤΤΗΤΟΣ και τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του ελικοπτέρου ΕΣ657 για τον άριστο συντονισμό και τον επαγγελματισμό στην επιχείρηση ΣΥΡΝΑ-ΑΘΗΝΑ pic.twitter.com/y6u0uEFfwA

Ο Καμμένος μάλιστα δείπνησε με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυπάλαια. Και μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό λογαριασμό στο Twitter δήλωσε "στην Αστυπάλαια με τον Δήμαρχο και τους λεβέντες των Ενόπλων Δυνάμεων του ΛΣ και της ΕΛΑΣ μετά την Σύρνα που γίνεται το κέντρο Ελληνοϊσραηλινής φιλίας εκεί που οι 9 κάτοικοι του νησιού φιλοξένησαν 870 ναυαγούς Ισραηλινούς του πλοίου ΑΘΗΝΑ τους πρώτους κατοίκους της Χαίφας".

Στην Αστυπάλαια με τον Δήμαρχο και τους λεβέντες των Ενόπλων Δυνάμεων του ΛΣ και της ΕΛΑΣ μετά την Σύρνα που γίνεται το κέντρο Ελληνοϊσραηλινής φιλίας εκεί που οι 9 κάτοικοι του νησιού φιλοξένησαν 870 ναυαγούς Ισραηλινούς του πλοίου ΑΘΗΝΑ τους πρώτους κατοίκους της Χαίφας pic.twitter.com/T7oqB5hxuZ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Αστυπάλαια Συρνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ