ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Μπακασέτα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Μπακασέτα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Εκτός έμεινε ο Τάσος Μπακασέτας/ Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματίας Τάσος Μπακασέτας είναι η μοναδική απουσία της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την αποστολή μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο (19:00) εκτός έδρας ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει μονάχα στον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του την περασμένη εβδομάδα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά χωρίς άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τασος μπακασετας αεκ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ