Eτσι είναι το 24ωρο του CEΟ της Apple Τιμ Κουκ -Διαβάζει 800 mail, ξυπνάει πριν την αυγή και άλλα περίεργα [εικόνες] - iefimerida.gr

Eτσι είναι το 24ωρο του CEΟ της Apple Τιμ Κουκ -Διαβάζει 800 mail, ξυπνάει πριν την αυγή και άλλα περίεργα [εικόνες]

Τιμ Κουκ /Φωτογραφία: Splash News-Ideal Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διεύθυνση μιας επιχείρησης δεν ήταν ποτέ και για κανέναν μια εύκολη υπόθεση.

Από τη διεύθυνση του καφέ της γειτονιάς ως τη διεύθυνση μιας μεγάλης τεχνολογικής επιχείρισης, η διοίκηση για να είναι επιτυχημένη απαιτεί αυστηρό προγραμματισμένο, αφοσίωση στο στόχο και σκληρή δουλεία.

Πόσο μάλλον όταν διοικείς την Νο 1 εταιρεία στον κόσμο, τον απόλυτο τεχνολογικό κολοσσό, την Apple, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε η πρώτη αμερικανική εταιρεία με αποτίμηση αξίας που φθάνει το 1 τρισ. δολάρια.

Πόσο μάλλον δηλαδή, όταν είσαι ο Τιμ Κουκ! Ο CEO της Apple μπορεί να μην δίνει lifestyle συνεντεύξεις, αλλά πού και πού δίνει μια γεύση για την καθημερινότητά και μιλάει για το πόσο σκληρή δουλειά είναι να ηγείσαι του τεχνολογικού γίγαντα Apple.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε πώς περνά τη μέρα του ο Τιμ Κουκ στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τιμ Κουκ Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ