Τρόμος στην Γαλλία με το Haloween -Πάνω από 100 συλλήψεις μασκοφόρων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος στην Γαλλία με το Haloween -Πάνω από 100 συλλήψεις μασκοφόρων [εικόνες & βίντεο]

Τρόμος στην Γαλλία με πάνω από 100 συλλήψεις μασκοφόρων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία της Γαλλίας συνέλαβε πάνω από 100 άτομα ύστερα από ταραχή που προκάλεσαν φορώντας μάσκες, με αφορμή το halloween.

Οι νεαροί που δημιούργησαν την αναστάτωση οργανώθηκαν μέσω των social media και ανταποκρίθηκαν σε μήνυμα που ζητούσε την «εξολόθρευση» της αστυνομίας.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη ρίψη δακρυγόνων σε εκατοντάδες νεαρούς, που επιτίθονταν κατά της αστυνομίας της Λιόν και περαστικών, ενώ, παράλληλα, έσπαζαν τζαμαρίες και κατέστρεφαν κάδους απορριμμάτων.

Στο Παρίσι, την ίδια ώρα, άγνωστοι λεηλάτησαν ένα κατάστημα με αθλητικά είδη και ένα μανάβικο. Μάλιστα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με οξύ, σύμφωνα με εκπρόσωπο των Αρχών.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, 15.000 αστυνομικοί εστάλησαν σε πόλεις σε όλη τη Γαλλία.

purge dans borny ptdrr il rigoler pas pic.twitter.com/FCaQPtban4

ça coupe des lampadaires à la tronçonneuse j’ai jamais vu ça #Purge2018 pic.twitter.com/Y7Oh9xV1kV

Situation tendue actuellement vers la place #Bellecour à #Lyon. Les CRS font usage de grenades lacrymogènes face à des petits groupes de jeunes individus menaçants. #Halloween18 #Purge pic.twitter.com/bJ4pbjvAYz

Οι μασκοφόροι/ φωτογραφία:twitter

«Το Halloween πρέπει να παραμείνει μία γιορτή», είπε ο υπουργός Εξωτερικών, Κριστόφ Καστανέρ σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία μασκοφόροι συλλήψεις Haloween
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ