Παπαευαγγέλου: Νόμιμες οι διαδικασίες αγοραπωλησίας ακινήτων με τα POS - iefimerida.gr

Παπαευαγγέλου: Νόμιμες οι διαδικασίες αγοραπωλησίας ακινήτων με τα POS

Ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθόλα νόμιμη είναι η διαδικασία αγοραπωλησίας των ακίνητων και όλες οι συναλλαγές μέσω των POS εγκρίθηκαν ως νόμιμες από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και τα τραπεζικά ιδρύματα και εκτελέστηκαν» αναφέρει ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου σε δήλωσή του.

Με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με το θέμα από τις πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές και τις πληρωμές μέσω POS το πρώην κορυφαίο στέλεχος του Jumbo ξεκαθαρίζει ότι εταιρεία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ έχει συσταθεί νόμιμα στην Ελλάδα και λειτουργεί σύννομα. Προσθέτει ότι η εταιρεία ζήτησε και πήρε με νόμιμες διαδικασίες από δύο ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα POS τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κίνα, με σκοπό την πώληση ακινήτων.

Οι πληρωμές μέσω των POS έγιναν με χρήση ονομαστικών χρεωστικών καρτών των αγοραστών που είχαν εκδοθεί από τις τράπεζές τους.

Αναφέρει επίσης ότι η Destiny Επενδυτική, μετά την ολοκλήρωση της πώλησης δεν έχει καμία εμπλοκή για την έκδοση της βίζας από τους αγοραστές.

Υπογραμμίζει επίσης ότι η παραίτηση του από το δ.σ. της Jumbo έγινε για λόγους ηθικής τάξεως και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η εταιρεία Jumbo δεν έχει καμία σχέση με τη δραστηριότητα της δικής του εταιρείας Destiny Επενδυτική.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση Παπαευαγγέλου στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπαευαγγέλου Jumbo POS χρυσή βίζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ