Αυτή τη φωτό με τα παιδιά του και τα τρία εγγόνια του έχει ο πρίγκιπας Κάρολος στο σπίτι του [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή τη φωτό με τα παιδιά του και τα τρία εγγόνια του έχει ο πρίγκιπας Κάρολος στο σπίτι του [εικόνα]

Η τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα Καρόλου. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία με τα τρία του εγγόνια έχει στο σαλόνι του σπιτιού του ο πρίγκιπας Κάρολος και συγκεκριμένα από την βάφτιση του πρίγκιπα Λούις.

Ένα νέο βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα Κάρολο στην επίσημη κατοικία του το Clarence House, ανέβηκε στο Twitter, προκειμένου να μοιραστεί ένα μήνυμα σχετικά με την επίσκεψή του στη δυτική Αφρική, αλλά οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν αμέσως το γλυκό αφιέρωμα στην οικογένειά του.

Tomorrow The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall arrive in The Gambia for the start of the Royal visit to West Africa.

Listen to The Prince speak about how much he is looking forward to #RoyalVisitTheGambia, #RoyalVisitGhana and #RoyalVisitNigeria. pic.twitter.com/Vr6cxco5z1


Πίσω από τον δεξιό ώμο του Καρόλου, σε ένα τραπέζι στην άκρη του δωματίου, είναι μια κορνίζα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Παρόλο που είναι εκτός εστίασης, φαίνεται καθαρά πως είναι από την βάπτιση του πρίγκιπα Λούις, του εγγονού του, τον περασμένο Ιούλιο.

Η φωτογραφία δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον Τζορτζ (καθισμένο στο πόδια του πατέρα του), την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Λούις και την Σάρλοτ που κρατά το χέρι του μικρού αδερφού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 15 Ιούλ, 2018 στις 2:30 μμ PDT


Και παρόλο που η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν μπόρεσαν να παραστούν στην τελετή, η αυτού Μεγαλειότητα εικονίζεται σε έναν πορτρέτο που φαίνεται στο φόντο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε επίσης, πρόσφατα ένα μοναδικό δώρο που έχει για τον 5χρονο εγγονό του, τον πρίγκιπα Τζορτζ. Φύτεψε μερικά δέντρα όταν γεννήθηκε ώστε όσο θα μεγαλώνει, να μεγαλώνει μαζί του και το μικρό αυτό δάσος.

«Όσο μεγαλώνω, αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να φυτεύω δέντρα. Ελπίζω πως θα είναι αρκετά διασκεδαστικό για τον Τζορτζ, καθώς θα μεγαλώνουν αυτά και θα μεγαλώνει κι αυτός» λέει ο πρίγκιπας σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Prince, Son and Heir: Charles at 70».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ