Υποψήφιος ξανά για τον δήμο Καλλιθέας ο Κώστας Ασκούνης - iefimerida.gr

Υποψήφιος ξανά για τον δήμο Καλλιθέας ο Κώστας Ασκούνης

Ο Κώστας Ασκούνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να δώσει τη μάχη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνει ο Κώστας Ασκούνης, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ και επί 16 χρόνια δήμαρχος Καλλιθέας.

Ο κ. Ασκούνης θα είναι υποψήφιος ξανά στον δήμο Καλλιθέας, και προς αυτή την κατεύθυνση μιλά, σε μήνυμά του, για μια νέα προγραμματική συμφωνία, ένα νέο σύγχρονο σχέδιο που θα στηρίζεται σε μια νέα κοινωνική συμμαχία.

Αναφέροντας ότι «το μόνο κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για την Καλλιθέα, που με αυταπάρνηση και θυσία υπηρέτησα», ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας τονίζει ότι στόχος του είναι «να πάει η πόλη μας μπροστά και να κοιτάξει ξανά το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα» και προσθέτει ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, μεταξύ άλλων, για τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικά ομάδων, για την αναβάθμιση των εμπορικών περιοχών της Καλλιθέας και για τη δημιουργία μιας «πρότυπης κυψέλης επιχειρηματικότητας, με έμφαση στη νεανική πρωτοβουλία».

Ο κ. Ασκούνης υπογραμμίζει, επίσης, ότι ξεκινά άμεσα διάλογο με όλους τους φορείς της Καλλιθέας και τους πολίτες, και καταλήγει λέγοντας: «Όλοι μαζί μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των πολιτών για μια Καλλιθέα φιλική, καθαρή και ασφαλή για μας και τα παιδιά μας. Ξέρουμε, μπορούμε να συνεργαστούμε, θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλλιθέα Δήμος Κώστας Ασκούνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ