Θεσσαλονίκη: Εκρυβε ένα βάζο με χασίς στο... λάστιχο του αυτοκινήτου - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Εκρυβε ένα βάζο με χασίς στο... λάστιχο του αυτοκινήτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 55χρονου Αλβανού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και του Νόμου περί όπλων, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ,σε περιοχή της Νικόπολης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οίκημα που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη και διακίνηση των ναρκωτικών, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• (1) βάζο, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (120) γραμμαρίων,
• (1) πιστόλι κρότου,
• (1) γεμιστήρα και (16) φυσίγγια κρότου και
• (125) ευρώ, ως προερχόμενα από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Συνελήφθη ένας 55χρονος Αλβανός

Ακόμα, στον προαύλιο χώρο του οικήματος, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο μέσα σε λάστιχο αυτοκινήτου 1 βάζο, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 274 γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη χασίς λάστιχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ