Δολοφονία Μακρή: Τα πρώτα λόγια της Βικτώριας Καρύδα στους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Δολοφονία Μακρή: Τα πρώτα λόγια της Βικτώριας Καρύδα στους αστυνομικούς

Στιγμιότυπο από το γάμο του ζευγαριού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τη σύζυγος του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα.

Το μοντέλο, παίκτρια του My Style Rocks, έμαθε το τραγικό νέο στην πασαρέλα, καθώς συμμετείχε σε σόου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Η Βικτώρια Καρύδα ήταν εν ώρα εργασίας και δεν μπορούσε να απαντήσει το κινητό της που χτυπούσε ακατάπαυστα. Ανθρωποι από το περιβάλλον της μετέβησαν στο χώρο που γινόταν η επίδειξη και της μετέφεραν το τραγικό νέο δια ζώσης. Αμέσως μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε.

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καταγράφει τη φωνή μιας γυναίκας από το εσωτερικό του σπιτιού των Μακρή-Καρύδα που σπαράζει «Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου. Αχ, γιατί σε φάγανε;», με πολλούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον Alpha η Βικτώρια Καρύδα έδωσε ήδη την πρώτη της κατάθεση στις αστυνομικές αρχές λέγοντας απλά ότι ο σύζυγός της «Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει ότι δεχόταν απειλές».

Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αναμένεται να ξανακαταθέσει στις Αρχές όταν θα είναι σε θέση να το κάνει, αργότερα. Ουσιαστικά αυτό που περιμένει να μάθει η ΕΛ.ΑΣ. από την Βικτώρια Καρύδα είναι αν ο σύζυγός της της είχε εξομολογηθεί ότι φοβόταν κάτι, αν είχε απειληθεί και αν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

Ταυτόχρονα, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση ενδέχεται να ζητήσει την αστυνομική και δικαστική συνδρομή των αυστραλιανών αρχών προκειμένου να διερευνήσουν το παρελθόν του θύματος, ενώ αναμένεται να λάβουν καταθέσεις και από όλους τους εμπλεκομένους, ακόμη και πρώην πολιτικό πρόσωπο που φέρεται να είχε συνεργασία μαζί του. Σημαντικό θεωρείται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, αλλά και άλλων κατοικιών στο Πανόραμα της Βούλας, όπου φαίνεται να απεικονίζονται τουλάχιστον δύο δράστες, οι οποίοι προσέγγισαν και διέφυγαν από το σημείο της δολοφονίας με μοτοσυκλέτα, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν να χαρτογραφήσουν τις διαδρομές τους, σε μία αναζήτηση να τους διακρίνουν ακάλυπτους…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μακρής Βικτώρια Καρύδα γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ