Βόλος: 27χρονος έχασε σε ναυάγιο τα δύο ανήλικα παιδιά του πριν 2 χρόνια -Τα ψάχνει σε δομές φιλοξενίας - iefimerida.gr

Βόλος: 27χρονος έχασε σε ναυάγιο τα δύο ανήλικα παιδιά του πριν 2 χρόνια -Τα ψάχνει σε δομές φιλοξενίας

προσφυγόπουλα/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικές στιγμές ζει ένας 27χρονος άνδρας από την Αίγυπτο, η ιστορία του οποίου συγκίνησε την Εισαγγελία του Βόλου, που ανέλαβε την υπόθεσή του.

Ο νεαρός άνδρας έφτασε προ ημερών στον Βόλο, προκειμένου να λάβει άδεια και να ψάξει τα δύο του παιδιά στις εγκαταστάσεις του «Μόζα» όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες.

Η επικοινωνία με τα δύο παιδιά χάθηκε το 2016, όταν το πλοιάριο που τους μετέφερε από την Αίγυπτο στην Κρήτη, βυθίστηκε, ανοιχτά του νησιού. Τότε είχαν σωθεί τα περισσότερα άτομα που επέβαιναν στη μεγάλη βάρκα, αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποιες δομές φιλοξενούνται μέχρι σήμερα, καθώς η επικοινωνία είναι αδύνατη.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο νεαρός πατέρας άκουσε ότι τα δύο του ανήλικα παιδιά βρίσκονται στον Βόλο και είναι καλά στην υγεία τους. Ο ίδιος ζητά βοήθεια για να τα συναντήσει.

Ο πατέρας βρέθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας για να ζητήσει άδεια προκειμένου να βρεθεί στο κέντρο φιλοξενίας και να διαπιστώσει αν τα δύο παιδιά του, ένα κορίτσι 6 ετών και ένα 9χρονο αγόρι, φιλοξενούνται εκεί.

Ο 27χρονος έχει πληροφορίες ότι τα παιδιά του μένουν στο κέντρο φιλοξενίας του Βόλου και συνοδευόμενος από την αστυνομία αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα τη δομή.

Πηγή: thenewspaper, Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλος ναυάγιο πρόσφυγες παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ