ΤΕΙ Σερρών: Η Σύγκλητος ακυρώνει τις εξετάσεις στα μαθήματα του καθηγητή «φακελάκη» - iefimerida.gr

ΤΕΙ Σερρών: Η Σύγκλητος ακυρώνει τις εξετάσεις στα μαθήματα του καθηγητή «φακελάκη»

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακυρώνονται οι εξετάσεις Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2018 στα μαθήματα του υπόδικου καθηγητή «φακελάκη» Κωνσταντινούδη Κλεάνθη, ο οποίος κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό μαθητών του ΤΕΙ.

Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Σερρών, μετά από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας,

Σύμφωνα με το anexartitos.gr πρόκειται για τις εξετάσεις σε έξι μαθήματα που δίδασκε ο εν λόγω καθηγητής και για τα οποία η Αστυνομία είχε κατάσχει πάνω από 2.500 γραπτά τα οποία στην πλειονότητά τους ήταν λευκές κόλλες βαθμολογημένα με 6!

Εξετάζεται η δυνατότητα να προηγηθεί αναβαθμολόγηση των γραπτών των δύο εξεταστικών για την ορθή βαθμολόγησή τους από ομάδα καθηγητών.

Πρόβλημα δημιουργείται και για μερίδα φοιτητών που πιθανόν έχουν αποφοιτήσει κι έχουν εγγραφεί σε μεταπτυχιακό τμήμα, καθώς και σε αυτούς που ασκούν ήδη την πρακτική τους, σε επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος έχει ως εξής:

ΤΕΙ Σερρών: Η Σύγκλητος ακυρώνει τις εξετάσεις στα μαθήματα του καθηγητή «φακελάκη» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ