Κύπελλο Ελλάδος: Ανετος ο ΠΑΣ Γιάννινα, 5-0 την Θύελλα Καμαρίου - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ανετος ο ΠΑΣ Γιάννινα, 5-0 την Θύελλα Καμαρίου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεντάρα... πρόκρισης για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τέσσερα γκολ του Λουκίνα στην πρώτη του φετινή εμφάνιση και ένα του Σκόνδρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα μετέτρεψε σε παράσταση για έναν… ρόλο το παιχνίδι με την Θύελλα Καμαρίου, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανωτερότητα της ηπειρώτικης ομάδας φάνηκε από την αρχή του αγώνα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λουκίνας με όμορφη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κακούμπα, άνοιξε το σκορ. Στο 31′, ο Έλληνας επιθετικός έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, σκοράροντας από κοντινή απόσταση.

Δέκα λεπτά αργότερα ο 27χρονος ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, σκοράροντας μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να είναι εξουδετερωμένος.

Ίδιο έργο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενος να μην μπορούν να αντιδράσουν σε καμία περίπτωση και τους παίκτες του ΠΑΣ να είναι ασταμάτητοι. Στο 68ο λεπτό ο Σκόνδρας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ (4-0), ενώ στο 71′ ο Λουκίνας ολοκλήρωσε το καρέ των γκολ του με νέα κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 5-0.

Έτσι ο ΠΑΣ έφτασε τους 6 βαθμούς και την 1η θέση του 8ου ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση δίχως βαθμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ