Παρίσι: Το μάθημα που έδωσε ο οδηγός λεωφορείου στους επιβάτες -Δεν έκαναν χώρο για άντρα με αμαξίδιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρίσι: Το μάθημα που έδωσε ο οδηγός λεωφορείου στους επιβάτες -Δεν έκαναν χώρο για άντρα με αμαξίδιο [εικόνες]

(Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας οδηγός λεωφορείου στο Παρίσι χαρακτηρίστηκε ως «ήρωας», καθώς έκανε αυτό που κανονικά θεωρείται αυτονόητο.

Ο οδηγός στάθηκε στο πλευρό ενός επιβάτη με αναπηρικό αμαξίδιο, την ώρα που οι υπόλοιποι επιβάτες τον αγνοούσαν. Ο Ο Francois Le Berre έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα για τη μετακίνησή του. Ο La Berre περίμενε σε στάση λεωφορείου παριζιάνικου προαστίου και όταν ήρθε το όχημα προσπάθησε να μπει μέσα. Οι υπόλοιποι επιβάτες, ωστόσο, δεν του έκαναν χώρο για να εισέλθει εντός του λεωφορείου.

Ο οδηγός του οχήματος μη μπορώντας να αντέξει την απάθεια των γύρω του, ζήτησε απ’ όλους τους επιβάτες να αποβιβαστούν.

Η ιστορία μοιράστηκε από την ομάδα Accessible POUR TOUS και έγινε viral, με τους χρήστες του Διαδικτύου να συγχαίρουν τον οδηγό.

Hier en attendant le bus à Paris, personne ne voulait se pousser. Comme personne ne bougeait le chauffeur s'est levé et à dit "Terminus ! Tout le monde descend! Après il est venu me voir et m’a dit "vous pouvez monter et les autres , vous attendez celui d'après!
François Le Berre pic.twitter.com/Icb5fqPMfD

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ