Σε ποια σταρ του Χόλιγουντ έκαναν αναγκαστική μείωση στήθους; - iefimerida.gr

Σε ποια σταρ του Χόλιγουντ έκαναν αναγκαστική μείωση στήθους;

Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και μια δεκαετία, η Αμερική έχει ψύχωση με το στήθος της Τζένιφερ Λάβ Χιούιτ. Αλλά η επιστροφή του πουριτανισμού στην πολιτική μεταφέρθηκε χθες και στην τηλεόραση, με τους υπεύθυνους του Lifetime να της το μειώνουν με το έτσι θέλω για να μην προσβάλουν το κοινό.

Είναι εντελώς παράλογο σε μια αμερικάνικη τηλεόραση γεμάτη από ψυχοπαθείς δολοφόνους και αδίστακτους σεξομανείς, να δημιουργείται πρόβλημα επειδή μια ηθοποιός έχει φυσικό, μεγάλο στήθος.

Αυτό όμως συνέβη με την περίπτωση της Τζένιφερ Λάβ Χιούιτ, που είδε το στήθος της να μειώνεται στις διαφημιστικές αφίσες για την νέα της σειρά, The Client List, που μόλις ξεκίνησε.

Εννοείται χωρίς να το γνωρίζει εκείνη.

Ακόμη πιο γελοίο είναι το γεγονός ότι, στην συγκεκριμένη σειρά, η Τζένιφερ Λαβ υποδύεται μια νοικοκυρά που δουλεύει σε ένα μασατζίδικο, προσφέροντας και κάποιες εξτρά υπηρεσίες ώστε να φεύγουν όλοι οι πελάτες της με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

Σε ποια σταρ του Χόλιγουντ έκαναν αναγκαστική μείωση στήθους; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ