Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός, 0-2 την Παναχαϊκή [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός, 0-2 την Παναχαϊκή [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα 2-0 από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, απέναντι στην Παναχαϊκή, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τον Τοροσίδη να βρίσκει δίχτυα στο 38΄ και τον Ναουέλ στο 69΄ οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν τις δύο νίκες στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το «εισιτήριο» για τους «16» του θεσμού.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος διέκοψε για περίπου 15 λεπτά τον αγώνα στο 54΄, μετά από συγκρούσεις οπαδών του Ολυμπιακού με δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν, πλέον, με αφαίρεση βαθμών (-3), λόγω του δεδικασμένου που υπάρχει με την ΑΕΚ.

Σε... μονόλογο του Ολυμπιακού εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να ελέγχουν με το... καλημέρα το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορούν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους. Στο 38΄, όμως, ο Τοροσίδης βρήκε τον τρόπο και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ναουέλ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε, θέλοντας να «σφραγίσει» τη νίκη και το πέτυχε στο 69΄, με τον Ναουέλ να πλασάρει τον Σούλη μέσα από την περιοχή και να γράφει το τελικό 2-0.

TA ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Πάτρα Παναχαϊκή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ