Τραγικό: 13χρονη κρεμάστηκε στο δωμάτιό της ενώ υπνοβατούσε - iefimerida.gr

Τραγικό: 13χρονη κρεμάστηκε στο δωμάτιό της ενώ υπνοβατούσε

Η 13χρονη Χέιζελ Τζορτζίνα Μπράντλεϊ. Φωτογραφία: Wales News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 13χρονη μαθήτρια όταν υπνοβατούσε στο δωμάτιό της και κατά λάθος μπήκε στην ντουλάπα όπου και κρεμάστηκε.

Η 13χρονη Χέιζελ Τζορτζίνα Μπράντλεϊ είχε ιστορικό υπνοβασίας και φοβόταν την ντουλάπα της, από τότε που είχε δει την ταινία κινουμένων σχεδίων « Monsters, Inc.».

Η μαθήτρια αγκάλιασε και φίλησε την μητέρα της για καληνύχτα, προτού πάει για ύπνο στις 23 Μαϊου. Αλλά ο πατέρας της την βρήκε την άλλη μέρα ντυμένη με την στολή του σχολείου και κρεμασμένη στην ντουλάπα του δωματίου της.

Το σπίτι της οικογένειας

Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο θάνατός της ήταν ένα ατύχημα όταν οι γονείς είπαν στην αστυνομία πως είχε ιστορικό υπνοβασίας.

Όπως ανέφερε η μητέρα της: «Έπρεπε πάντα να είναι κλειστή η πόρτα της ντουλάπας της. Είχε προβλήματα με τις ντουλάπες γι’ αυτό και είμαι σίγουρη ότι υπνοβατούσε. Είχε πολλά χρόνια ακόμη ζωής μπροστά της».

Η νεκροψία επιβεβαίωσε πως η αιτία θανάτου ήταν το κρέμασμα και τα αποδεικτικά στοιχεία της αστυνομίας έδειξαν πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο στο σπίτι της οικογένειας.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 13χρονη υπνοβασία ντουλάπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ