H εκπληκτική μεταμόρφωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την «Ματίλντα» -Στο ρόλο της «διευθύντριας» [εικόνες] - iefimerida.gr

H εκπληκτική μεταμόρφωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την «Ματίλντα» -Στο ρόλο της «διευθύντριας» [εικόνες]

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίσαμε την Mατίλντα για πρώτη φορά, το 1998: το χαρισματικό κορίτσι που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, μας υπενθυμίζει πάντα ότι «το να είσαι διαφορετικός από τους άλλους, είναι η δύναμή σου».

Η Ματίλντα -την οποία στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Roald Dahl υποδυόταν η Mara Wilson- ήταν ένα παιδί που βίωσε το ρατσισμό και είδε τα χαρισματικά του ταλέντα να γίνονται βορά στο χαμηλό πνευματικό επίπεδο της οικογένειάς του.

Το σχολικό περιβάλλον είχε μια ευλογία και μια κατάρα για την Ματίλντα: μια δασκάλα που την υπεραγαπούσε και μια διευθύντρια που της δυσκόλευε τη ζωή.

«Matilda the Musical»: Η θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Roald Dahl ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ. Το έργο έκανε πρεμιέρα και αξίζει να σταθούμε σε μια δυνατή ερμηνεία ενός εκ των πρωταγωνιστών της. Αυτή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη που υποδύεται την αυστηρή διευθύντρια του σχολείου όπου φοιτά η Ματίλντα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δίνει ρεσιτάλ επί σκηνής. Η μεταμόρφωσή του για τις ανάγκες του ρόλου τον καθιστά σχεδόν μη...αναγνωρίσιμο!

Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στη θεατρική μεταφορά του έργου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλαδίμηρος Κυριακίδης Ματίλντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ