7 χρόνια γάμου VS 2 μήνες: Ξεκαρδιστική φωτό με Γουίλιαμ-Κέιτ από τη μια και Χάρι Μέγκαν από την άλλη, τα λέει όλα για το γάμο - iefimerida.gr

7 χρόνια γάμου VS 2 μήνες: Ξεκαρδιστική φωτό με Γουίλιαμ-Κέιτ από τη μια και Χάρι Μέγκαν από την άλλη, τα λέει όλα για το γάμο

Γουίλιαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτα έρχεται η αγάπη, μετά ο γάμος και στη συνέχεια ακολουθούν τα... άπειρα ξεκαρδιστικά memes.

Το Bored Panda συγκέντρωσε μερικά από τα πιο κορυφαία αστεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τη ζωή των παντρεμένων και για το πώς ο χρόνος, η ρουτίνα και η κούραση ροκανίζουν τον έρωτα.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει αυτό με τα δύο πριγκιπικά ζευγάρια της βρετανίας τον πρίγκιπα Γούλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ολοι τους κάθονται στη σειρά. Πρώτα το ζευγάρι Γουίλιαμ-Κέιτ και μετά το ζευγάρι Χάρι-Μέγκαν.

Και η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, το παντρεμένο εδώ και χρόνια ζευγάρι ξεχωρίζει:

Γουίλιαμ και Κέιτ έχουν αφοσιωθεί βαθιά στο... διάβασμα του φυλλαδίου με το πρόγραμμα της εκδήλωσης όπου παρίσταντο, ενώ ο Χάρι με την Μέγκαν από διπλά για μια ακόμη φορά κοιτιούνται στα μάτια και.... ξελιγώνονται.

7 χρόνια γάμου Vs 2 μηνών έγγαμης ζωής

Ακολουθούν και τα υπόλοιπα ξεκαρδιστικά memes που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου:








Φωτογραφίες: Bored Panda

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ