Αυτό το ακραία θηλυκό παντελόνι από τα Zara έχει την τοπ απόχρωση της σεζόν - iefimerida.gr

Αυτό το ακραία θηλυκό παντελόνι από τα Zara έχει την τοπ απόχρωση της σεζόν

Μοντέλο ποζάρει στο φακό/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σας μιλάμε συχνά για όλα εκείνα τα κομμάτια από τα Zara που μας ενθουσιάζουν.

Φορέματα, μίντι φούστες και σικάτα παντελόνια για το γραφείο σε affordable τιμές συνθέτουν το οπλοστάσιο του στιλ μας. Τα Zara, είναι γνωστά για τα προσιτά fashion items που κάνουν τα trends προσβάσιμα σε όλες.

Αυτή τη φορά ανάμεσα στις ολοκαίνουριες κυκλοφορίες του ισπανικού brand, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο παντελόνι με εντυπωσιακή απόχρωση. To ψηλόμεσο παντελόνι είναι ακραία θηλυκό και θα αναδείξει τις καμπύλες σας. Ορίζει την σιλουέτα και κολακεύει.

Με φαρδιά γραμμή και τελείωμα με ρεβέρ. Τα γυρισμένα μπατζάκια είναι ξανά τάση και αποπνέουν cool αέρα. Όσο για το χρώμα του είναι αυτό που μας κέρδισε από την πρώτη ματιά.

Το παντελόνι αυτό έχει κάτι το σοφιστικέ και elegant που το κάνει ιδανικό για χειμερινά office look με ζιβάγκο ή chunky πλεκτά αλλά και σε μια formal εμφάνιση με μεταξωτό πουκάμισο και ψηλοτάκουνα.

Δείτε το ακραία θηλυκό παντελόνι από τα Zara, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖARA παντελόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ