Στιλίστας βαθμολογεί τη Μέγκαν: 6 οσκαρικές εμφανίσεις και 6 κακές, γεμάτες λάθη και... ασχετοσύνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Στιλίστας βαθμολογεί τη Μέγκαν: 6 οσκαρικές εμφανίσεις και 6 κακές, γεμάτες λάθη και... ασχετοσύνη [εικόνες]

Μέγκαν Μαρκλ /Φωτογραφία: Getty-Ideal Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασιλική περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου, τελείωσε, και η δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε σε αυτήν 33 διαφορετικά ρούχα.

Οι στιλιστικές της επιλογές κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα, από casual τζιν και μπότες μέχρι φορέματα tuxedo και ένα εντυπωσιακό φόρεμα Oscar de la Renta.

Αλλά καθώς η βασιλική περιοδεία έφτασε στο τέλος της ας δούμε τις καλύτερες εμφανίσεις της Μέγκαν ως fashion icon και ποιες θα έπρεπε να είχε αποφύγει.

Ο στιλίστας των διασημοτήτων και σχεδιαστής Λούκας Αρμιτάζ, ανέλυσε κάθε εμφάνιση της Μέγκαν για την Daily Mail και έκρινε:

Με φόρεμα Oscar de la Renta
Ριγέ φόρεμα Martin Grant
Με λινό φόρεμα
Μια από τις αποτυχημένες εμφανίσεις της
Ένα εντυπωσιακό λουκ
Με φόρεμα Jason Wu
Με φόρεμα Dion Lee

Επιτυχία: Το φόρεμα Oscar De La Renta

Το αξίας 10.000 ευρώ φόρεμα με τούλι που φόρεσε η Μέγκαν στο Γκαλά της Ασυτραλιανής Γεωγραφικής Ένωσης στο ξενοδοχείο Shanghai-La την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ενθουσίασε το βασιλικό κοινό.

Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο Λούκας συμφωνεί ότι είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της Μέγκαν μέχρι σήμερα.

«Ο Oscar De La Rent είναι ένας οίκος που χαρίζει πριγκιπικές στιγμές στις περισσότερες γυναίκες» ανέφερε. «Εδώ η Μέγκαν μας χαρίζει μια μαγική στιγμή που θυμίζει πριγκίπισσα από τις ταινίες του Disney. Το φόρεμα είναι η τέλεια ισορροπία της έλξης και της νεωτερικότητας με την δυναμική του μονόχρωμου μοτίβου πουλιών, προσφέροντας μια ασυνήθιστη πινελιά σε ένα κατά τα άλλα εκπληκτικό κλασικό φόρεμα».

Αποτυχία: Το βαμβακερό ριγέ φόρεμα Martin Grant

Η Μέγκαν φόρεσε ένα ριγέ φόρεμα του Αυστραλού σχεδιαστή Martin Grant και τακούνια Manolo Blahnik που φορούσε και στην βάπτιση του πρίγκιπα Λούις για μια επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Τόνγκα στις 26 Οκτωβρίου.

«Δυστυχώς, δεν είμαι θαυμαστής αυτού του φορέματος του Martin Grant. Φέρνει περισσότερο σε ένα φανταχτερό φόρεμα και δεν θυμίζει σε τίποτα μια εκδοχή 2018 του Βικτοριανού στυλ, αλλά περισσότερο σαν μια αναπαράσταση ενός φορέματος εποχής» εξηγεί ο Λούκας.

«Ο συνδυασμός του πράσινου με το κρεμ δεν είναι πολύ κομψός και η όλη εμφάνιση δεν είναι αυτό που περίμενα από την Μέγκαν» προσθέτει.

Επιτυχία: Το λίνο φόρεμα Reformation

Η Μέγκαν πρόσθεσε μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην βασιλική της ντουλάπα με το ριγέ φόρεμα Reformation για μια επίσκεψη στο νησί Φρέιζερ στις 22 Οκτωβρίου, συνδυάζοντάς το με σανδάλια. «Η Μέγκαν δείχνει ότι μπορεί να υποστηρίξει κάθε της εμφάνιση, αλλά με αυτό το φόρεμα έδειξε πολύ δροσερή» εξηγεί ο Λούκας.

«Το φόρεμα αυτό είναι τόσο τέλειο για μια βόλτα στην παραλία και η λεπτομέρεια της ζώνης της δίνει την ιδανική σιλουέτα για ένα απόγευμα».

Αποτυχία: Το παλτό Martin Grant με τις μπαλαρίνες Rothy’s

Για μια επίσκεψη στην παραλία της Νότιας Μελβούρνης στις 18 Οκτωβρίου, η Μέγκαν έκανε μια σπάνια εμφάνιση με μπαλαρίνες της οικολογικής μάρκας Rothy’s.

Στην έξοδό της αυτή, φορούσε μια μπεζ καπαρντίνα Martin Grant πάνω από ένα απλό μαύρο φόρεμα Club Monaco, αλλά το μήκος της καπαρντίνας σκεπάζει τα πάντα.

«Δεν είμαι τόσο αρνητικός στις μπαλαρίνες όπως μπορεί να είναι άλλοι στιλίστες. Λατρεύω τις μπαλαρίνες Rothy’s και το οικολογικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν καθώς έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια» λέει ο Λούκας.

«Για μένα το λάθος σε αυτή την εμφάνιση είναι πως η καπαρντίνα πέφτει πολύ χαμηλά, κάτω από το φόρεμα. Κι αυτό αποσπά την προσοχή από τα εκπληκτικά πόδια της Μέγκαν. Αν ήταν πιο κοντό, στο ύψος του φορέματος, θα έδινε μια πιο καθαρή και μοντέρνα αισθητική».

Επιτυχία: Το σακάκι Altazzura με το skinny τζιν

Για το Invictus Games Driving Challenge στο Σίδνεϊ στις 20 Οκτωβρίου, η Μέγκαν συνδύασε ένα μαύρο skinny παντελόνι τζιν Mother με ένα λευκό σακάκι Altazzura και τα αγαπημένα της τακούνια από την ίδια εταιρεία.

«Αυτό είναι ένα σύνολο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της» εξηγεί ο Λούκας.

«Το skinny τζιν και μια μεταξωτή μπλούζα είναι κομμάτια που σχεδόν κάθε γυναίκα έχει, γι’ αυτό αν τα συνδυάσετε με ένα λευκό σακάκι, θα έχετε μια κομψή εμφάνιση όπως ακριβώς και η Μέγκαν».

Αποτυχία: Το φόρεμα Jason Wu

Για την αναχώρησή της από τα Φίτζι στις 25 Οκτωβρίου, η Μέγκαν φόρεσε ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια της βασιλικής περιοδείας. Ένα φόρεμα Jason Wu αξίας 2.500 ευρώ σε πράσινο σκούρο χρώμα.

«Είμαι θαυμαστής του Jason Wu, αλλά για μένα αυτό το φόρεμα δεν κολακεύει την Μέγκαν» δηλώνει ο Λούκας.

«Το σχέδιο στο μανίκι προσθέτει περιττό όγκο, θα το προτιμούσα επίσης να είναι πάνω από το γόνατο, κάτι που θα έδινε μια νεότερη και πιο φρέσκια όψη».

Επιτυχία: Φόρεμα του Dion Lee

Η Μέγκαν έδειχνε κομψή με φόρεμα που θύμιζε «διπλωμένο ιστίο» του Αυστραλού Dion Lee για μια επίσκεψη στο σπίτι του κυβερνήτη της Μελβούρνης στις 18 Οκτωβρίου.

«Είναι υπέροχο να βλέπεις την Μέγκαν να φορά κομμάτια Αυστραλών δημιουργών και αυτό το μπλε φόρεμα Dion Lee είναι εντυπωσιακό. Το χρώμα είναι τόσο σικ, η ασυμμετρία και η δομή του δίνουν έναν άλλο αέρα σε ένα κλασικό μίντι φόρεμα. Ένα τεράστιο μπράβο από μένα».

Φόρεμα με πομ-πομ

Αποτυχία: Φόρεμα Figue Frederica

Η Μέγκαν τόλμησε τελικά να βάλει κάτι πολύχρωμο και επέλεξε ένα κόκκινο και μπλε φόρεμα Figue Federica με πομ-πομ για να επίσκεψη σε μια τοπική αγορά στο Σούβα στις 24 Οκτωβρίου.

Συνδύασε το φόρεμα με εσπαντρίγιες, κάτι που απογοήτευσε πολύ τον Λούκας.

«Δεν τα μισώ γενικά αυτά τα παπούτσια, αλλά για μένα είναι μια κακή και άσχημη επιλογή για οποιονδήποτε» εξηγεί. «Καταλαβαίνω την άνεση που προσφέρουν αλλά προτιμώ τις γόβες στιλέτο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Μέγκαν. Τα πομ-πομ στο φόρεμα είναι επίσης μια λεπτομέρεια που θα προτιμούσα να μην είναι εκεί».

Εντυπωσιακή εμφάνιση
Σακάκι και γαλότσες
Με φόρεμα Antonio Berardi
Η μεγαλύτερη αποτυχία της

Επιτυχία: Φόρεμα της Emilia Wickstead

Για τα εγκαίνια του μνημείου πολέμου Anzak, στο Hyde Park του Σίδνεϊ στις 20 Οκτωβρίου, η Μέγκαν επέλεξε ένα σκουρόχρωμο μάλλινο φόρεμα της Emilia Wickstead και το συνδύασε με ένα καπέλο Philip Treacy και παπούτσια Tabitha Simmons.

«Σε μια πιο σοβαρή περίσταση, η δούκισσα του Σάσεξ εγκατέλειψε την αγαπημένη της εταιρεία Aquazzura για να φορέσει ένα κλασικό μαύρο φόρεμα με λευκά κουμπιά» λέει ο Λούκας.

«Η λεπτομέρεια στο κυλινδρικό μανίκι είναι εντυπωσιακή και το μοναδικό καπέλο προσθέτει μια τελειότητα στην κομψότητα».

Αποτυχία: Σακάκι Karen Walker και μπότες

Η δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα σακάκι της Νειοζηλανδής σχεδιάστριας Karen Walker, το οποίο συνδύασε με τζιν J. Crew Toothpick και μπότες Wellington στο Όκλαντ.

Παρόλο που δεν έχουν τίποτα κακό οι γαλότσες, ο συνδυασμός όλων αυτών δεν είναι και ο καλύτερος.

«Αν και μου αρέσει το πρακτικό ντύσιμο, ποιος σκέφτηκε ότι οι αδιάβροχες μπότες και ένα επαγγελματικό σακάκι είναι ένας τέλειος συνδυασμός;» λέει ο Λούκας.

Επιτυχία: Φόρεμα Antonio Berardi

Για την τελετή λήξης των αγώνων Invictus στις 27 Οκτωβρίου, η Μέγκαν φόρεσε ένα φόρεμα Antonio Berardi που λέγεται ότι κοστίζει περίπου 1.800 ευρώ και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες Aquazzura.

«Μου αρέσει να βλέπω την Μέγκαν με αυτό το υπέροχο φόρεμα. Το κόψιμο στο λαιμό δίνει σε αυτό το φόρεμα μια δροσερή και ενδιαφέρουσα πινελιά. Το γεγονός πως το συνδύασε με ένα ζευγάρι μπες γόβες, το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον» λέει ο Λούκας.

Αποτυχία: Το κόκκινο φόρεμα Self Portrait

Η Μέγκαν επέλεξε ένα φόρεμα Self Portrait αξίας 500 ευρώ, συνδυασμένο με γόβες Manolo Blahnik για την άφιξή της στο αεροδρόμιο Fua'amotu της Τόνγκα.

Ωστόσο, είχε ένα ατύχημα, ξεχνώντας να βγάλει την ετικέτα αγοράς, από το κάτω μέρος του φορέματος.

«Ενώ αγαπώ την λεπτομέρεια στη ζώνη και τις δαντελωτές λεπτομέρειες σε αυτό το μίντι φόρεμα, δυστυχώς η ετικέτα που κρέμεται, είναι κάτι που δεν μπορώ να παραβλέψω» λέει ο Λούκας.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ