Για αυτή τη διαφήμιση κατηγορούν την Μπαρ Ραφαέλι για ρατσισμό -Πετάει την μπούργκα... [βίντεο] - iefimerida.gr

Για αυτή τη διαφήμιση κατηγορούν την Μπαρ Ραφαέλι για ρατσισμό -Πετάει την μπούργκα... [βίντεο]

Η Μπαρ Ραφαέλι με χιτζάμπ. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφήμιση με τον τίτλο «Η ελευθερία είναι βασική» που παρουσιάζει το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι να βγάζει την χιτζάμπ και να αποκαλύπτει τα αθλητικά ρούχα που φορά από κάτω, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το βίντεο είναι μέρος της καμπάνιας της Ισραηλινής εταιρείας Hoodies και έχει δεχθεί έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτήν την διαφήμιση, η Μπαρ Ραφαέλι, είναι ντυμένη με μια μαύρη χιτζάμπ, ενώ στην οθόνη εμφανίζεται το σλόγκαν «εδώ είναι το Ιράν;».

Αμέσως μετά, το μοντέλο βγάζει την χιτζάμπ, τινάζει τα μαλλιά της και χορεύει στους ρυθμούς ενός τραγουδιού με στίχους για την ελευθερία.

Το μοντέλο μοιράστηκε το βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στην σελίδα της στο Facebook, που ακολουθείται από περίπου 3 εκατομμύρια οπαδούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bar Refaeli (@barrefaeli) στις 15 Σεπ, 2018 στις 1:19 πμ PDT

Τα σχόλια κυρίως επικεντρώνονται στο περιεχόμενο, με κάποιον να γράφει: «Ο σεβασμός στις επιλογές άλλων γυναικών και το να μην είσαι ρατσιστής, είναι επίσης βασικός».

Ένας άλλος δήλωσε: «Σημείωσες ένα από τα μεγαλύτερα σκορ στην κατηγορία ηλιθιότητα + ρατσισμός».

Σε ένα tweet που συνοδεύεται από το βίντεο, αναφέρει: «Αυτή πρέπει να είναι η πιο ρατσιστική διαφήμιση που έχω δει ποτέ και δεν μπορώ να πιστέψω πως μια ολόκληρη εταιρεία την ενέκρινε. Είμαι αηδιασμένος και άναυδος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρ Ραφαέλι Διαφήμιση ρατσισμός hoodies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ