Εσωκομματικά πυρά για Παπακωνσταντίνου και Γερουλάνο - iefimerida.gr

Εσωκομματικά πυρά για Παπακωνσταντίνου και Γερουλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έκτροπα που έλαβαν χώρα το Σάββατο στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, προκάλεσαν την αντίδραση και μερίδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που με σημερινή τους ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο αναφέρονται στη βία, τη διαπλοκή και τα χρέη των ομάδων της Super League προς το Δημόσιο.

Τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χαρά Κεφαλίδου, Όλγα Ρενταρή- Τέντε και Παύλος Στασινός αναφέρουν πως οι συσσωρευμένες ζημιές των έντεκα ΠΑΕ που έχουν σταθερή παρουσία στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια ανέρχεται σε 309 εκ. ευρώ.

«Είναι ανεπίτρεπτο να περικόπτονται επιδόματα, μισθοί και συντάξεις, να διώκονται μικρο-οφειλέτες για ελάχιστα ποσά και στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να επικρατεί χάος, σπατάλη, «γκλαμουριά» και οφειλές εκατομμυρίων προς το Δημόσιο, που όχι μόνο λιμνάζουν χρόνια, αλλά κάποιοι ισχυρίζονται πως πρέπει και να ρυθμιστούν ευεργετικά, δηλαδή να χαριστούν» αναφέρουν στην ερώτησή τους, ενώ επικαλούνται δημοσιεύματα και ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ αναφορικά με τα επεισόδια του Σαββάτου.

«Πώς σκοπεύει η Πολιτεία να αντιμετωπίσει, άμεσα και με οποιοδήποτε τίμημα, την τυφλή βία στα γήπεδα και όχι μόνο, τη διαφθορά και τη διαπλοκή; Πώς και πότε προτίθεται η κυβέρνηση να εισπράξει τα χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο; » είναι τα ερωτήματα που θέτουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ