Ελληνας ιατροδικαστής που είδε τον Κατσίφα: Η αίσθησή μου είναι πως άνοιξε τα χέρια και είπε «σκοτώστε με» - iefimerida.gr

Ελληνας ιατροδικαστής που είδε τον Κατσίφα: Η αίσθησή μου είναι πως άνοιξε τα χέρια και είπε «σκοτώστε με»

Ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κεντρικό νεκροτομείο Τιράνων βρίσκεται από την Τρίτη η σορός του Κωσταντινάτου Κατσίφα.

Συγκεκριμένα, οι αλβανικές αρχές κρατούν τον νεκρό με το πρόσχημα μιας δεύτερης νεκροψίας, ενώ από την πλευρά της η οικογένεια κάνει λόγο για περίεργη στάση των αλβανικών αρχών και καταγγέλλει ότι έχουν χαθεί στοιχεία.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Γιοβανόπουλος δήλωσε πως ο Ελληνας ιατροδικαστής είδε την σορό του 35χρονου ομογενή για 5 λεπτά, διαπιστώνοντας ότι έχουν χαθεί στοιχεία καθώς το πτώμα είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν συρραφεί.

Με την σειρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ανέφερε πως «αν συρράψουμε αυτά τα τραύματα προφανώς αλλοιώνουμε τα στοιχεία».

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του Έλληνα ιατροδικαστή που είδε τη σορό του 35χρονου ομογενούς.

«Τόσα χρόνια στην καριέρα μου δεν έχω ξαναδεί ένα τέτοιο γαλήνιο και χαμογελαστό πρόσωπο. Πέθανε ευτυχισμένος Η αίσθησή μου είναι ότι άνοιξε τα χέρια και είπε “Σκοτώστε με”» είπε ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ