Μεσολόγγι: Συνελήφθη 44χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικων - iefimerida.gr

Μεσολόγγι: Συνελήφθη 44χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικων

Άνδρας τράπηκε σε φυγή όταν πήγαν να του κάνουν έλεγχο / φωτογραφία: intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 44χρονος συνελήφθη στο Νεοχώρι Μεσολογγίου , μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σταθμευμένο φορτηγό στο οποίο επέβαινε, σε αγροτική περιοχή.

Ο δράστης προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από πεζή καταδίωξη, ο ύποπτος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αλλά δεν βρέθηκε κάτι επιβαρυντικό πάνω του. Ωστόσο, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστης κάνναβη συνολικού βάρους 74,1 γραμμαρίων, τρία γυάλινα βάζα που και αυτά περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 42,9 γραμμαρίων και εννέα ναρκωτικά χάπια.

Τα ευρήματα επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για τον 44χρονο, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεσολόγγι 44χρονος έλεγχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ