Κύπελλο Ελλάδος: Σοβαρός ο Πανιώνιος, κέρδισε εκτός έδρας (0-4) τον Απόλλωνα Πόντου [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Σοβαρός ο Πανιώνιος, κέρδισε εκτός έδρας (0-4) τον Απόλλωνα Πόντου [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος ήταν όσο σοβαρός και αποτελεσματικός χρειαζόταν στην Καλαμαριά συντρίβοντας με 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου και διπλασιάζοντας τις νίκες του στο Κύπελλο εξασφάλισε όχι απλώς την πρόκριση στους «16», αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν στην έδρα τους απέναντι στην ΑΕΛ για τη δεύτερη θέση.

Στο 15’ ο Τσιλούλης ανατράπηκε από τον Σαμαρά εντός περιοχής και ο Άλμπεργκ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι για το 1-0. Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι δημιούργησε το δεύτερο γκολ στο 41’ με όμορφη ασίστ στον Σιντί Αλί. Ο ίδιος με εξαιρετική ατομική ενέργεια και όμορφο σουτ διαμόρφωσε το 3-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46’). Οι «κυανέρυθροι» άγγιξαν το τέταρτο γκολ στο 56’, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Άλμπεργκ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. O Σουριναμέζος φορ βρήκε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 68’ αξιοποιώντας άριστα το τετ-α-τετ του με τον Θεοδωρόπουλο.

Ο Παναιτωλικός υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τον Κισσαμικό στα Χανιά, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, και πλέον βλέπει την πρόκρισή του στη φάση των «16» να τίθεται εν κινδύνω, δεδομένου ότι στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στο Αγρίνιο από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στην Κρήτη τον ΟΦ Ιεράπετρας, να περιμένει ήττα του Κισσαμικού από τους «πράσινους» και να ευνοηθεί στη διαφορά τερμάτων για να πάρει τη δεύτερη θέση.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ