Κύπελλο Ελλάδος: Περίπατος της ΑΕΚ, κέρδισε 0-4 τον Απόλλωνα στη Λάρισα [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Περίπατος της ΑΕΚ, κέρδισε 0-4 τον Απόλλωνα στη Λάρισα [βίντεο]

Σκόρερ και ο νεαρός Φοίβος Μπότος /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ΑΕΚ έκανε... βόλτα στη Λάρισα, απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος κέρδισε με 4-0 εύκολα μέσα στη Φιλιππούπολη και έκανε το 2Χ2. Η ΑΕΚ με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της έκανε αυτό που έπρεπε και μάλιστα με σκόρερ δύο νεαρά παιδιά.

Στο 41' ο Αλέφ έκανε το 0-1, στο 45' έβαλε αυτογκόλ ο Αγιώτης, στο 76' ο Μπότος σκόραρε, ενώ στο 90' ο Σαρδέλης έγραψε το τελικό 0-4 για τους «κιτρινόμαυρους».

Το πρώτο ζητούμενο για την ΑΕΚ, ακόμα και σε τέτοια ματς Κυπέλλου όπως αυτό απέναντι στον Απόλλωνα στη Λάρισα, είναι η νίκη. Έστω και αν η αποστολή ήταν φρεσκαρισμένη και προσαρμοσμένη στο δεδομένο πως το Σάββατο (3/11) υπάρχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επομένως ο πρώτος στόχος επετεύχθη με το εύκολο 4-0 και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Άλλωστε και ο Απόλλων περισσότερο είδε το ματς ως ευκαιρία για να κάνει αγωνιστικές δοκιμές και λιγότερο για να το χτυπήσει.

ΤΑ ΓΚΟΛ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ απολλων λαρισας Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ