«Ναυάγησε» η μεταφορά των Κρητικών προϊόντων με εμπορικό πλοίο - iefimerida.gr

«Ναυάγησε» η μεταφορά των Κρητικών προϊόντων με εμπορικό πλοίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αγρότες του νησιού δεν θα καταφέρουν τελικά να στείλουν τα προϊόντα τους στις αγορές καθώς οι προσπάθειές τους να ναυλώσουν πλοίο δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του flashnews.gr το πλήρωμα του συγκεκριμένου πλοίου δέχτηκε απειλές να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι του καθώς θα έρθει σε ρήξη με τους απεργούς ναυτεργάτες γεγονός που οδηγεί στη ματαίωση του ταξιδιού.

Οι αγρότες από την πλευρά τους περιμένουν πλέον μόνο την επίταξη των ναυτεργατών ως τελευταία λύση για την προώθηση των προϊόντων τους στην πασχαλινή αγορά τονίζοντας πως είναι η μόνη λύση στην αδιαλλαξία της ΠΝΟ.

«Για πολλοστή φορά λέμε πως σεβόμαστε τον αγώνα και τα δικαιώματά τους αλλά πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος και δεν μπορούμε να ανεχτούμε την καταστροφή μας. Δεν μπορώ να πω στους παραγωγούς – μέλη του συλλόγου μου να κόψουν τα προϊόντα τους αν δεν έχουμε εξασφαλίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη μεταφορά τους» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Γιώργος Ντισπυράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ