Σπυράκη: Εκρηξη της ανομίας - Η ΝΔ θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους - iefimerida.gr

Σπυράκη: Εκρηξη της ανομίας - Η ΝΔ θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους

To κτίριο της Νέας Δημοκρατίας/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση με τις επιλογές, τις ιδεοληψίες και τις εσωτερικές της ίντριγκες, αντί να υποστηρίξει, υπονομεύει την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας», τονίζει σε σχόλιό της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Σημειώνει δε ότι «η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας». Στη δήλωσή της η κ. Σπυράκη υπογραμμίζει:

«Οι καταστροφές & η ανομία στα πανεπιστήμια εξελίσσονται πλέον σε καθημερινότητα. Μέσα Μεταφοράς καίγονται. Εγκληματίες ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς στα κέντρα των πόλεων. Χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα κλοπής ή ληστείας. Η ΝΔ θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους.»

.@MariaSpyraki: Οι καταστροφές & η ανομία στα πανεπιστήμια εξελίσσονται πλέον σε καθημερινότητα. Μέσα Μεταφοράς καίγονται. Εγκληματίες ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς στα κέντρα των πόλεων. Χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα κλοπής ή ληστείας. Η ΝΔ θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους. pic.twitter.com/JhzAaHPIx1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Σπυράκη ανομία ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ