Διαμαρτυρία της ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο [εικόνες & βίντεο]

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιούν τώρα μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας στην είσοδο συμβολαιογραφείου επί της οδού Πατησίων 4, στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία του επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη, του Στάθη Λεουτσάκου και του Δημήτρη Στρατούλη.

Σύμφωνα με τα μέλη της ΛΑΕ, το εν λόγω συμβολαιογραφικό γραφείο σήμερα συμμετείχε στον εκπλειστηριασμό διαμερίσματος 105 τετραγωνικών μέτρων, (πρώτης κατοικίας) στον δήμο Αγίου Δημητρίου, το οποίο βγαίνει στο «σφυρί» λόγω χρέους 50.000 ευρώ, ενώ η αξία του εκτιμάται στις 67.500 ευρώ.

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιούν τώρα μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας στην είσοδο συμβολαιογραφείου επί της οδού Πατησίων 4

Με σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» η ΛΑΕ καλεί το συμβολαιογραφείο και την τράπεζα να αναστείλει τη διαδικασία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διακόψει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι οποίοι σε ολόκληρη τη χώρα αφορούν περί τα 760 ακίνητα, ανάμεσα στα οποία και δεκάδες πρώτες κατοικίες.

Από την πλευρά του ο κ. Λαφαζάνης, σημειώνει ότι «το κίνημα κατά των πλειστηριασμών πρέπει να γιγαντωθεί ώστε να σωθούν λαϊκά νοικοκυριά».

Το εν λόγω συμβολαιογραφικό γραφείο σήμερα συμμετείχε στον εκπλειστηριασμό διαμερίσματος 105 τετραγωνικών μέτρων
Με σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» η ΛΑΕ καλεί το συμβολαιογραφείο και την τράπεζα να αναστείλει τη διαδικασία
Ο κ. Λαφαζάνης, σημειώνει ότι «το κίνημα κατά των πλειστηριασμών πρέπει να γιγαντωθεί ώστε να σωθούν λαϊκά νοικοκυριά»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ