Είναι αυτή η καλύτερη στολή Halloween που έχουμε δει ποτέ; Κοριτσάκι έκανε την πιο τρομακτική μεταμφίεση ever [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι αυτή η καλύτερη στολή Halloween που έχουμε δει ποτέ; Κοριτσάκι έκανε την πιο τρομακτική μεταμφίεση ever [εικόνες & βίντεο]

Η μικρή με την αδερφή της και μια φίλη της στο Halloween /Φωτογραφία: Instagram/kryshteta
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Halloween είναι εδώ και επικρατεί φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο.

Και ενώ βλέπουμε στα social media, τους διάσημους να ντύνονται με σέξι στολές, γάτες, superheroes και άλλα τρομακτικά ή μη κλισέ, ένα κοριτσάκι κερδίζει δικαιωματικά το βραβείο της καλύτερης μεταμφίεσης ever.

Συγκεκριμένα, στο Southbay Village στις Φιλιππίνες, ένα κοριτσάκι με το όνομα Maya ντύθηκε για το Halloween και πήγε για το καθιερωμένο trick or treat.

Η στολή της όμως πήγε τον τρόμο σε άλλο level! Μάλιστα, η μητέρα του μικρού κοριτσιού, Krystel Hwang, ανέβασε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από την μεταμφίεση της κόρης της για το Halloween να τριγυρνά στην γειτονιά, που μάλιστα είναι μέσα στην ψυχή του ρόλου όλη τη διάρκεια!

Δείτε την απίστευτη μεταμφίεση της μικρής Maya, την καλύτερη του Halloween στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Halloween κορίτσι στολή μεταμφίεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ