Η Mercedes-AMG GT 63 S 4Door Coupe είναι το πιο γρήγορο τετράθυρο στο Nürburgring [video] - iefimerida.gr

Η Mercedes-AMG GT 63 S 4Door Coupe είναι το πιο γρήγορο τετράθυρο στο Nürburgring [video]

Η Mercedes-AMG GT 63 S 4Door Coupe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H AMG GT 63 S 4Door Coupe των 639 ίππων πέτυχε στο Nürburgring χρόνο 7:25,41 λεπτών και έτσι η Mercedes θεωρεί πως πλέον κατέχει το ρεκόρ του πιο γρήγορου τετράθυρου κουπέ στη διάσημη πίστα.

Και λέμε θεωρεί γιατί υπάρχει και η Jaguar, η οποία υποστηρίζει πως το ρεκόρ είναι δικό της, καθώς η XE SV Project 8 έχει πετύχει πιο γρήγορο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα 7:21,23.
Η διαφορά μεταξύ των δύο αυτοκινήτων είναι πως η Jaguar είναι μοντέλο περιορισμένης παραγωγής μιας και θα κυκλοφορήσει το πολύ σε 300 μονάδες, κάτι που δεν ισχύει για την Mercedes, το ύψος της παραγωγής της οποίας θα το καθορίσει μόνο η ζήτηση.
Είτε ως κάτοχος του ρεκόρ είτε όχι η Mercedes-AMG GT 63 S 4Door Coupe στο Nürburgring είναι εντυπωσιακή, όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes-AMG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ