Walla Walla: Ενα ολοκαίνουριο wine bar με 800 ετικέτες άνοιξε στο Παγκράτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Walla Walla: Ενα ολοκαίνουριο wine bar με 800 ετικέτες άνοιξε στο Παγκράτι [εικόνες]

Στο εσωτερικό του Walla Walla/ Φωτογραφία: Walla Walla
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αρχελάου είναι ένας αγαπημένος δρόμος για βόλτες όλες τις ώρες της ημέρας, ούτως ή άλλως, όμως εδώ και μερικές μέρες έχει αποκτήσει ένα υπέροχο και πολύ καλά ενημερωμένο wine bar, που λέγεται Walla Walla.

Το περίεργο όνομά του το πήρε από μια ποικιλία γλυκών κρεμμυδιώνπου έφτασαν στην Αμερική, συγκεκριμένα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, τον 19ο αιώνα από την Κορσική.

Στην κοιλάδα Walla Walla, όπου φυτεύτηκαν και οι πρώτοι σπόροι, άλλωστε, υπάρχουν πολλά οινοποιεία.

Ο χώρος είναι διακοσμημένος σε minimal ethnic style, με γήινα χρώματα και ψάθα, που συμπληρώνονται από πετρόλ και τιρκουάζ πινελιές, ενώ οι μπανανιές εσωτερικού χώρου, δίνουν έναν colonial αέρα.

Oι εξαιρετικές μουσικές επιλογές ( jazz, aletrnative, funky και rock) που ακούγονται από τα ηχεία, δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι πολυταξιδεμένοι ιδιοκτήτες του αγαπούν το κρασί, έχουν γυρίσει τον κόσμο δοκιμάζοντας και ανακαλύπτοντας συνεχώς νέες γεύσεις κι διαπίστωσαν ότι από την περιοχή έλειπε ένα τέτοιο μαγαζί.

Γνωρίστε το νέο wine bar «Walla Walla» στο Παγκράτι και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ WALLA WALLA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ