Κωνσταντίνος Κασπίρης: Ο στιλίστας που «έντυσε το MEGA» μοιράζεται σπάνιο φωτογραφικό υλικό με τους πρωταγωνιστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Κωνσταντίνος Κασπίρης: Ο στιλίστας που «έντυσε το MEGA» μοιράζεται σπάνιο φωτογραφικό υλικό με τους πρωταγωνιστές [εικόνες]

O Kωνσταντίνος Κασπίρης και η Άννα Παναγιωτοπούλου/ Φωτογραφία: Konstantinos Kaspiris/ Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το Mega Channel να μην υπάρχει πια στους τηλεοπτικούς δέκτες, ωστόσο, συνεχίζει και θα συνεχίσει να υπάρχει στο μυαλό όσων εργάστηκαν γι’αυτό και προσέφεραν κομμάτι του εαυτού τους στην εξέλιξή του.

Ενας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της μόδας στην Ελλάδα, ο σχεδιαστής, στυλίστας και ενδυματολόγος, Κωνσταντίνος Κασπίρης, μοιράστηκε συλλεκτικές φωτογραφίες από τις συνεργασίες του με το Μεγάλο Κανάλι.

Ο Κωνσταντίνος Κασπίρης, ο πρωτοπόρος του styling στην Ελλάδα, αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της καριέρας του στην ιδιωτική τηλεόραση.

Έντυσε ήρωες τηλεοπτικών σειρών, παρουσιαστές εκπομπών, ανθρώπους που άφησαν το ισχυρό αποτύπωμά τους στον τηλεοπτικό κόσμο. To Μega Channel ήταν ένας από τους «σταθμούς» της καριέρας του. Ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφικές στιγμές από το αρχείο του, που βλέπουμε για πρώτη φορά. Το μήνυμά του κλείνει μέσα του συναισθήματα και μνήμες.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Κασπίρης, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνος Κασπίρης MEGA Channel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ