Δεν υπάρχει: Η Μέγκαν Μαρκλ με σιθρού φούστα -Είδαν όλοι το εσώρουχό της [εικόνες]

Με μία απίστευτα αποκαλυπτική φούστα εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ την τελευταία μέρα της περιοδεία της σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι, Τόγκα, διάρκειας 16 ημερών.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε μία πλισέ, σιθρού μπλε φούστα με αποτέλεσμα στον ήλιο να φανεί το καθαρά εσώρουχό της.

Μάλιστα, την ανάρμοστη για μία Δούκισσα εμφάνισή της, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν ξανά και ξανά ζουμ στις φωτογραφίες που φαίνεται το εσώρουχο και τα πόδια της μέσα από την φούστα.

Όσο για τον οίκο που την... «πρόδωσε», αυτός ήταν ο οίκος Givenchy που δημιούργησε και το νυφικό του γάμου της με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Επομένως, τόσο η φούστα, όσο και το μπλε πουλόβερ που φόρεσε η Μέγκαν πριν φύγει από την Νέα Ζηλανδία είναι δημιουργίες του αγαπημένου της brand.

Σχετικά με το εσώρουχο, μερικά βρετανικά site επισημαίνουν πως αυτό που φαίνεται είναι το κορμάκι της Meghan Markle, προσθέτοντας πως ο ήλιος της «έπαιξε» άσχημο παιχνίδι και πως ούτε η Δούκισσα ούτε οι γύρω της δεν συνειδητοποίησαν καθόλου πως η διαφανής φούστα την εξέθετε.

Να σημειωθεί πως σήμερα το γαλαζοαίματο ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο, καθώς η 16ημερη περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία ολοκληρώθηκε.

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ