Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε μανδύα από φτερά και έβγαλε τα παπούτσια της -Τα παραδοσιακά Μαορί τελετουργικά που πήρε μέρος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε μανδύα από φτερά και έβγαλε τα παπούτσια της -Τα παραδοσιακά Μαορί τελετουργικά που πήρε μέρος [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ στην Νέα Ζηλανδία /Φωτογραφία: AP/Kirsty Wigglesworth
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ περνούν την τελευταία τους μέρα στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο της βασιλικής περιοδείας.

Πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο για να τους δει και να τραβήξει μία φωτογραφία, αλλά και να τους δώσει δώρα. Σήμερα θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και θα επιστρέψουν στην Αγγλία.

Στην Rotorua βρέθηκαν για επίσημη pōwhiri τελετή καλωσορίσματος, όπου τους φόρεσαν «Korowai», που είναι υφαντοί μανδύες Μαορί με φτερά και προστατεύουν ενώ δίνουν δύναμη.

Η Μέγκαν, μάλιστα, φορούσε και ένα παραδοσιακό μενταγιόν της Νέας Ζηλανδίας και χρυσά σκουλαρίκια Boh Runga που της χάρισε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Δείτε τι φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ και τα παραδοσιακά τελετουργικά που πήρε μέρος στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ