Εντάχθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Σακοράφα και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - iefimerida.gr

Εντάχθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Σακοράφα και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαγραφέντες πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα και Παναγιώτης Κουρουμπλής εντάχθηκαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό ανακοινώθηκε στην Βουλή από τον προεδρεύοντα κ. Γρηγόρη Νιώτη, ο οποίος ενημέρωσε την Ολομέλεια ότι οι δυο μέχρι πρότινος ανεξάρτητοι βουλευτές με επιστολές τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, ανακοίνωσαν ότι εντάσσονται πλέον στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα αριθμεί πλέον τους έντεκα βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν αποχωρήσει τέσσερις βουλευτές του, οι οποίοι συγκρότησαν την Δημοκρατική Αριστερά (οι κκ. Φώτης Κουβέλης, Γρηγόρης Ψαριανός, Αθανάσιος Λεβέντης και Νίκος Τσούκαλης), μειώνοντας την κοινοβουλευτική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στους εννέα βουλευτές. Η κυρία Σακοράφα είχε διαγραφεί από το ΠαΣοΚ όταν καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο τον Μάιο 2010 και ο κ. Κουρουμπλής όταν καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ