Τρόμος στη Συγγρού -Πυροβολούν λεωφορεία με αεροβόλο [αποκλειστικές εικόνες] - iefimerida.gr

Τρόμος στη Συγγρού -Πυροβολούν λεωφορεία με αεροβόλο [αποκλειστικές εικόνες]

Το κατεστραμμένο
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις επιθέσεις -κατά πάσα πιθανότητα- με αεροβόλο όπλο εναντίον λεωφορείου της γραμμής 550, που εκτελεί το δρομολόγιο Κηφισιά-Παλαιό Φάληρο, φέρνει στο φως το iefimerida.

Οι συνολικά τρεις επιθέσεις με αεροβόλο όπλο κατά αστικών 550 και Α2 (που εκτελεί το δρομολόγιο Βούλα-Ακαδημίας) σημειώθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού, και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά περιστατικών βίας που εντείνουν την ανησυχία οδηγών και επιβατικού κοινού.

Όπως λέει στο iefimerida ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ Κωνσταντίνος Σιορίκης, «αυτή τη στιγμή κυριαρχούν ο φόβος και ο τρόμος, ωστόσο έχουμε πίστη στην Ελληνική Αστυνομία και ελπίζουμε τα φαινόμενα αυτά να εκλείψουν σύντομα».

Πάντως, οι επιθέσεις με αεροβόλο όπλο (ή άλλο μέσο, που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί καθώς εκκρεμεί το πόρισμα των Αρχών) συνεχίστηκαν την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα σε διάφορα σημεία κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού. Μάλιστα, κατά τη χθεσινή επίθεση στις 9 το βράδυ (στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Αγίου Σώστη) τραυματίστηκε ελαφρά μια νεαρή επιβάτις από θραύσματα τζαμιών και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Εμείς ζητήσαμε άμεσα συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες, αίτημα που έγινε δεκτό και είχαμε σχετική ενημέρωση για τα περιστατικά αλλά και για τις έρευνες των Αρχών στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας. Όπως μας είπαν, έχει ήδη συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης της κυκλοφορίας καθώς και μαρτυρίες περιοίκων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που διερευνούν την υπόθεση, πρόκειται για έναν ή το πολύ δύο δράστες, ενώ βάσει των υποθέσεων τους μιλάμε για ψυχικά διαταραγμένο άτομο ή άτομα», εξηγεί ο κ. Σιορίκης, συμπληρώνοντας πως υπό άλλες συνθήκες οι επιθέσεις θα μπορούσαν να έχουν πολλά θύματα:

«Αν αντί για τα πλαϊνά τζάμια είχαν στοχεύσει στο παρμπρίζ και είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω φόβου ο οδηγός έχανε τον έλεγχο ενός οχήματος 18 μέτρων γεμάτο επιβάτες, σήμερα θα μιλούσαμε για τραγωδία».

Η τρύπα που άφησαν τα σκάγια από το αεροβόλο στο τζάμι του λεωφορείου
Τρεις επιθέσεις με αεροβόλο όπλο κατά των αστικών λεωφορείων 550 και Α2 στη λεωφόρο Συγγρού


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεωφορεία αεροβόλο επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ