Η Τάνια Τρύπη βραβεύτηκε από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο -Στο πλευρό της η κόρη της, Τζένη Καζάκου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τάνια Τρύπη βραβεύτηκε από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο -Στο πλευρό της η κόρη της, Τζένη Καζάκου [εικόνες]

Η Τάνια Τρύπη /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 37α Κορφιάτικα Βραβεία πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Θέατρο Μπρόντγουαιη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μάλιστα, βρέθηκε εκεί για να απονείμει το τιμητικό βραβείο Ζωή Λάσκαρη σε μια ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιό. Αυτή δεν είναι άλλη από την Τάνια Τρύπη. Η ηθοποιός τιμήθηκε για τον ρόλο στο «Φως του γκαζιού», που ανέβηκε στο Θέατρο Βεάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος και σύζυγος της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, δήλωσε στις κάμερες: «Καθιερώθηκε ένα βραβείο στη μνήμη της Ζωής. Και σήμερα με παρακάλεσαν και χαίρομαι ιδιαίτερα, που θα το δώσω στην Τάνια Τρύπη. Μια εξαιρετική ηθοποιό, την οποία θαύμαζε και πίστευε η Ζωή. Χαίρομαι ιδιαίτερα και για την επιλογή της επιτροπής. Και η Ζωή θα χαιρόταν πολύ».

Η Τάνια Τρύπη παρέλαβε το βραβείο της και ευχαρίστησε τον κ. Λυκουρέζο. Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκδήλωση, συνοδευόμενη από την κόρη της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, Τζένη.

Δείτε την κοινή εμφάνιση μάνας και κόρης στα βραβεία στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ