Ερευνητές βρήκαν τον λόγο που μπορεί να αισθάνεσαι μοναξιά -Συμβαίνει σε πολλούς - iefimerida.gr

Ερευνητές βρήκαν τον λόγο που μπορεί να αισθάνεσαι μοναξιά -Συμβαίνει σε πολλούς

Μια γυναίκα μόνη αγναντεύει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μοναξιά είναι μια κατάσταση που εξαντλεί συναισθηματικά και ψυχολογικά το άτομο που την βιώνει. Δυστυχώς συμβαίνει σε πολλούς.

Η μοναξιά οδηγεί σε αρνητικά συναισθήματα και μας οδηγεί να κλειστούμε ακόμα περισσότερο στον εαυτό μας και τις βασανιστικές σκέψεις μας.

Οι άνθρωποι που νιώθουν μόνοι, συχνά παλεύουν με τις αγχώδεις διαταραχές και την κατάθλιψη.

Ερευνες τονίζουν ότι η μοναξιά ολοένα και αυξάνεται στον κόσμο με κάποιους μάλιστα να σημειώνουν ότι οι άνθρωποι υποφέρουν από επιδημία μοναξιάς.

Τι συμβαίνει όμως και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν μόνοι; Και το χειρότερο είναι πως πολλοί μοναχικοί άνθρωποι συχνά υποφέρουν σιωπηρά και σε και σε αρκετές περιπτώσεις κρύβουν την μοναξιά τους πίσω από ένα πρόσωπο φυσιολογικό.

Οι αιτίες της μοναξιάς είναι ποικίλες και πολυδιάστατες. Νέα έρευνα βρήκε μια πιθανή αιτία που ίσως πολλοί άνθρωποι βιώνουν μοναξιά.

Διαβάστε τον λόγο που ίσως αισθάνεστε μοναξιά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοναξιά έρευνα λόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ