Ενεργοί στο σεξ της διείσδυσης οι 65άρηδες και συντηρητικοί στα υπόλοιπα - iefimerida.gr

Ενεργοί στο σεξ της διείσδυσης οι 65άρηδες και συντηρητικοί στα υπόλοιπα

Ενεργοί στο σεξ  διείσδυση οι 65άρηδες και παθητικοί στο στοματικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο λύκος κι αν εγέρασε, βρυχάται όπως πάντα. Η πιο πρόσφατη έρευνα για τη σεξουαλικότητα των μεγαλύτερων ηλικιών δίνει τρελλό προβάδισμα στις αντρικές επιδόσεις παρουσιάζοντας το 62% του πληθυσμού να είναι σε τρελλά κέφια και ενέργεια.

Τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τις γυναίκες αφού σε αυτές αντιστοιχεί μόλις ένα 37%, που κι αυτό δεν το λες λίγο. Γιατί μαντάμ εσείς μπορείτε στατιστικά να ζείτε περισσότερο, αλλά από ότι φαίνεται, εμείς αν και στερημένοι από αυτό το προνόμιο το διασκεδάζουμε περισσότερο.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο έγκυρο Science Daily και αφορά σε μια έρευνα που έγινε σε συγγενικό ως προς το μεσογειακό του ταπεραμέντο λαό με το δικό μας, αυτό των Ισπανών. Οι οποίοι όμως λόγω καθολικισμού είναι καντάρια πιο συντηρητικοί από τους Έλληνες οπότε δες με άλλο μάτι τον παππού σου και τη γιαγιά σου.

Ως σεξουαλική ενεργητικότητα, μετρήθηκαν τα προκαταρκτικά, δηλαδή φιλιά και χάδια μαζί με τη διείσδυση ενώ μειωμένα ήταν τα αποτελέσματα στην τακτική του στοματικού σεξ. Πιθανόν λόγω μασέλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ