Τα 10 πιο όμορφα παντοπωλεία στην Αθήνα -Παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 10 πιο όμορφα παντοπωλεία στην Αθήνα -Παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα [εικόνες]

Παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα/ Φωτογραφία: Υοleni’s/ Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο έντονη η στροφή στην ελληνική παράδοση, οπότε η κυρίαρχη τάση στη γαστρονομία είναι να χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες τοπικά προϊόντα.

Άλλωστε η ελληνική επικράτεια έχει να προσφέρει τεράστια ποικιλία αγαθών, γι’ αυτό και τα σύγχρονα παντοπωλεία αντικαθιστούν το χαβιάρι (και τις ποικιλίες του) και πλέον μας προμηθεύουν με αγνά υλικά της ελληνικής γης.

1) ROOT56

Ένα σύγχρονο παντοπωλείο τροφίμων και ποτών που βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου HOLARGOS CENTER στο Χολαργό. Στα ράφια του θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ποτών, που έχουν επιλεγεί με αγάπη και μεράκι, από αξιόλογους, μικρούς και ανερχόμενους Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για πρωτότυπα και αυθεντικά ελληνικά, βιολογικά ή μη, προϊόντα. Όλα συλλέγονται με μεράκι και προσοχή από τον Θανάση Καλιακμάνη και τον αδερφό του, οπότε μάλλον δύσκολα θα τα συναντήσετε στα ράφια ενός supermarket.

Γνωρίστε τα 10 πιο όμορφα παντοπωλεία στην Αθήνα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ