Το «αντίο» του Παπακαλιάτη στο Mega: Εκεί μεγάλωσα, εκεί ονειρεύτηκα... ήταν τιμή μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Το «αντίο» του Παπακαλιάτη στο Mega: Εκεί μεγάλωσα, εκεί ονειρεύτηκα... ήταν τιμή μου [βίντεο]

Χριστόφορος Παπακαλιάτης/Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του ξεχωριστό «αντίο» θέλησε να πει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Mega, που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του, φιλοξενώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό του σπίτι, με τα πιο συγκινητικά λόγια, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, και με ένα βίντεο με κορυφαίες σκηνές από τις σειρές του στον σταθμό.

«Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Ήταν τιμή μου», έγραψε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Μια αναφορά. Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκεί μεγάλωσα,εκεί έμαθα,εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα,εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχής. Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουν,να προχωράνε,να παλεύουν,να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas... Ήταν τιμή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια αναφορά.Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκει μεγάλωσα,εκεί έμαθα,εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα,εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχης. Είναι άγριο αυτο το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουνε,να προχωράνε,να παλεύουν,να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas... Ήταν τιμή μου. #megachannel #megamou #megamas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις 29 Οκτ, 2018 στις 12:35 πμ PDT

Μάλιστα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος ανήρτησε και μία φωτογραφία με τους τίτλους των αγαπημένων σειρών, αλλά και μία δική του, από την πρώτη του δουλειά στο Mega.

Το «αντίο» του Παπακαλιάτη στο Mega: Εκεί μεγάλωσα, εκεί ονειρεύτηκα... ήταν τιμή μου [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το «αντίο» του Παπακαλιάτη στο Mega: Εκεί μεγάλωσα, εκεί ονειρεύτηκα... ήταν τιμή μου [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης MEGA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ