Ο Πολάκης καταγγέλλει ότι του χάκαραν το twitter -Προβοκάτσια η «δήθεν» ανάρτηση για τον ομογενή - iefimerida.gr

Ο Πολάκης καταγγέλλει ότι του χάκαραν το twitter -Προβοκάτσια η «δήθεν» ανάρτηση για τον ομογενή

Φωτογραφία: Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβοκάτσια εις βάρος του με πλαστή ανάρτηση στο twitter για τον θάνατο του Έλληνα ομογενή στην Αλβανία από τα πυρά της Αστυνομίας κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που κυκλοφόρησε από τον λογαριασμό του ίδιου του Παύλου Πολάκη – ο οποίος είναι ανενεργός από το 2016 – εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να γράφει: «νόμιζε το φασιστάκι ότι υψώνοντας την ελληνική σημαία θα έκανε εξωτερική πολιτική, οι Αλβανοί όμως τον διόρθωσαν».

Ο Πολάκης καταγγέλλει ότι του χάκαραν το twitter -Προβοκάτσια η «δήθεν» ανάρτηση για τον ομογενή   | iefimerida.gr 0

Με ανάρτησή του στο facebook ο Π. Πολάκης διαβεβαίωσε ότι η ανάρτησή του είναι ψεύτικη και πως δεν χρησιμοποιεί τουίτερ.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Ο χαμός του ομογενή μας στην Αλβανία από πυρά της αστυνομίας εκλήφθηκε από το οικονομικό και παρακρατικό κατεστημένο συνάφι ως άλλη μια καλή ευκαιρία για προβοκάτσια εναντίον μου... Μόλις με ενημέρωσαν πως κυκλοφορεί «ανάρτησή» μου στο Τwitter που φαίνεται να επιχαίρει για το θέμα. Οχι μόνο είναι ψεύτικη (αφού δεν χρησιμοποιώ Τwitter) αλλά και βαριά επαίσχυντη αφού αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα!
Αυτή η βρωμιά δεν είναι ανεκτή και προειδοποιώ ότι δεν θα μείνει αναπάντητη και εσαεί ατιμώρητη!

Ο Πολάκης καταγγέλλει ότι του χάκαραν το twitter -Προβοκάτσια η «δήθεν» ανάρτηση για τον ομογενή   | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ