Super League: Νίκη με ανατροπή η Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) - iefimerida.gr

Super League: Νίκη με ανατροπή η Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1)

Νίκη με ανατροπή η Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχασε πέναλτι, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά η Ξάνθη κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, με 2-1, στην 8η αγωνιστική της Super League.

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν δυνατά και στο πέμπτο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, σε μονομαχία του Μπρίτο με τον Αποστολόπουλο. Ο Μανούχος δίστασε αρχικά αλλά έδειξε τα 11 βήματα, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Βελλίδης όμως νίκησε τον Γέντρισεκ στο 7΄, αποκρούοντας πέναλτι ύστερα από 8 χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού στο 18΄ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Αθανασιάδη, τελικά κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ επίσης με κεφαλιά του Μυστακίδη στο 21΄, ύστερα από σέντρα του Ντόλοβατς. Η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Μπρίτο στο 64ο λεπτό, ενώ ο Γέντρισεκ εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι «γράφοντας» το 2-1 ύστερα από ασίστ του Μπαξεβανίδη και υπογράφοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν Ντουρίτσκοβιτς και Μιχαήλ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ξάνθη ΠΑΣ Γιάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ